Jalkapallo

PELAAJATIETOLOMAKE

Allaolevalla lomakkeella ilmoitetaan junioripelaajien henkilötiedot seuran toimistolle pelipassien hankkimista varten. Voimassa oleva pelipassi on edellytyksenä sarjaotteluiden pelaamiselle. Ongelmatilanteissa ottakaa yhteyttä Juha Vuoreen, 0400704009.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Jalkapalloa Hirsilässä...

Jalkapallo on ollut Pyrkivän päälaji...aina. Sellaisena se varmastikin pysyy jatkossakin vaikka tarjontaa pyrimmekin monipuolistamaan. Siinä määrin isolla prosentilla esimerkiksi koulumme oppilaat ovat toiminnassamme mukana.

Pyrkivän toimintaperiaatteena on aina ollut matalan kynnyksen harrastusmahdollisuuden tarjoaminen oman kylän lapsille ja nuorille. Se ei tarkoita sitä etteikö meillä muutkin pääsisi pelaamaan. Itse asiassa tuon mahdollisuuden tarjoaminen usein vaatii sen että porukassa on pelaajia laajemmaltakin alueelta. Muuten ei joukkueita saataisi muodostumaan. Ja hirsiläläisyyttä voidaan ajatella muutenkin kuin kotipaikan mukaan; Se voi olla myös mielentila :)

Harrastuksen kustannukset pyritään Pyrkivässä pitämään mahdollisimman matalina. Etenkin lasten kohdalla on ensiarvoisen tärkeätä että harrastusmahdollisuus ei ole riippuvainen perheen taloudellisesta tilanteesta.

PYRKIVÄÄN OVAT TERVETULLEITA KAIKKI!!!

Kesällä 2017 Hirsilän Pyrkivällä on seuraavat joukkueet sarjoissa:

Edustusjoukkue
SPL Tampereen piirin Kutonen

KKI-35 ikämiehet
SPL Tampereen piirin Kakkonen
Vastuuhenkilö: Petri Petäjä

D05-juniorit
Ilves-futisliiga
Valmentajat: Janne Koskinen, Janne Leppänen

F09-juniorit
TPV-futisklubi
Joukkueenjohtaja: Juha Vuori

JOUKKUEIDEN TIETOJA TÄYDENNETÄÄN KEVÄÄN AIKANA

Kaikkien joukkueiden asioissa voi ottaa yhteyttä jalkapallojaoston pj. Juha Vuori, puh. 0400704009, vuori.juha@gmail.com

PDF-tiedostoJUNNUSÄÄNNÖT_FINAL.pdf (67 kB)
Hirsilän Pyrkivän junioritoiminnan pelisäännöt 2015. Näiden sääntöjen noudattamiseen sitoutuvat kaikki joukkueidemme pelaajat, pelaajien vanhemmat sekä valmentajat ja muut taustajoukot.

Uutisia

Ei uutisia